PLANNJA 20-75

Plannja Økonomi TRP 20-75 tåler krevende klima

Plannja Økonomi er en profil for tak og vegger, for ut- og innvendig bruk. Den er produsert av aluminium og belagt med meget slitesterkt og fargebestandig belegg.

Plannja Økonomi lagerføres i flere lengder og farger:

Lengdene er: 2,5 meter, 3,0 meter, 3,5 meter, 4,0 meter, 4,5 meter og 5,0 meter. Dekkende bredde: 0,9 m (totalbredde 0,97 m).
Fargene: rød, grønn, svart, hvit, brunrød, mørk grå

KVALITETSPRODUKT!
Plannja Økonomi produseres av de beste råmaterialene vi kan få tak i og med meget høye krav til presisjon i profileringen. Det er den beste garanti du kan få for at ditt tak eller din vegg skal fungere problemfritt i mange år.

Plannja ØKONOMI – PROFIL MED MANGE FORDELER
Aluminium er det naturlige valget hvor luften er saltholdig, har høy luftfuktighet eller er forurenset. Sammenlignet med andre aluminiumsprofiler har Plannja Økonomi mange fordeler:

Den produseres i en spesiell profillinje hvor geometrien er tilpasset aluminium, derfor er den gåbar allerede ved 0,5 mm tykkelse. Belegget som er av typen metall-lakk har vært anvendt på Plannja tak- og fassadeplater i mer en 30 år. Kvaliteten blir kontrollert fortløpende i Planjas eget labratorium. De belegger aluminiumsbåndene selv og har full kontroll over hele produksjonen.

BRANNFORDEL
Aluminium smelter ved en betydelig lavere tempratur enn stål. Prøver har vist at aluminiumsplater smelter hurtig over brannstedet, slik at flammer og røkgasser kommer raskt ut. Dette minsker risikoen for at dyr eller mennesker blir forgiftet av gasser. Likeså minsker også risikoen for overtenning. For å få samme brannsikre funksjon med stålplater, må det legges inn lysplater ved møne.

EFFEKTIV KONDENSBESKYTTELSE

Nesten alle bygg med uisolerte tak får kondens. Plannja Økonomi kan bestilles med en effektiv kondensbeskyttelse som heter <>. Plannja GT er en pusslignende masse som sprøytes på undersiden, for å absorbere kondens. Fukten avdunster og ventileres bort uten risiko for mugg. Ved bruk av Plannja GT må man sørge for god ventilasjon i bygget. Ved ekstra høy luftfuktighet og for boligtak anbefales et vannavledende undertak.